diumenge, 20 de maig del 2012

Resum Argentina

               

Argentina és un país que té mil atractius per oferir. La seva extensió (incomprensible per la mentalitat europea) permet zones de selva al nord i camps de glaç al sud. La seva gent, el menjar, la seva capital, i sobretot enclaus únics com les catarates d'Iguazú o la Patagonia fan d'aquest destí un país molt recomanable sobretot si es té temps per recorre'l amb calma.

Estada: 24 dies

Distància Recorreguda: 7.466 km. (2.762 en avió) Distància total equivalent a anar i tornar de Barcelona a Moscou (Rússia). Toma!

Despesa total (entre tots dos): 1.800 euros (dels quals 650 entre l'avió Buenos Aires-El Calafate i el kayak entre icebergs).

Nits en Couchsurfing: 11
- La varietat que ofereix. Paisatges desèrtics i rocosos,  selva tropical, icebergs i glaceres.
- Buenos Aires. Una ciutat plena de vida i barris molt diferenciats. L'explosió de colors de la Boca, tot i ser molt tusístic, et deixa amb al boca oberta.
- Els argentins. Fins ara la gent més amable, oberta, educada, i xerradora de llatinoamèrica. Són d'aquest tipus de gent que et veuen perdut i s'acosten a ajudar-te sense que ho hagis demanat. 
- Aquí hem menjat la millor carn de la nostra vida a un preu que a Espanya et donarien un bistec de menú tot greix i nervis!

No ens ha agradat:
-Les distàncies descomunals que separen els punts de més interés obliguen a armar-se de paciència als autobusos i a pagar bitllets d'avió a preus elevats.
-La discrimanació de tarifes. Les entrades pels turistes són el triple que pels argentins. Ens sembla un abús. I no només això, Aerolíneas Argentinas aplica la mateixa política. Que nosaltres sapiguem el nostre cul ocupa la mateixa butaca que la d'un argentí. Per què ens obliguen a pagar més?
-La clatellada que suposa venir de Perú i Bolívia i començar a pagar preus gairebé europeus. Per exemple, anar al supermercat és tan car o més que a Espanya. Els restaurants, hostals, i el transport no tant per sort!

9 comentaris:

  1. Feu la publicació del resum el 20 de maig i ni mig record que fa 20 anys que el Barça va guanyar la seva primera xempions?!?!?! Definitivament ja sou més ciutadans del món que de casa vostra.......
    Seguiu en bona forma i això m'agrada! Mentrestant per aquí hem vist el Bruce dos nits seguides a l'Estadi Olímpic, que ja sabeu que per mi és com anar fins a l'altra punta del món sense moure's de Barcelona :)

    Una abraçada molt forta i cuideu-vos parelleta!

    ResponElimina
    Respostes
    1. El Bruce és el opio del pueblo, no ho veus?? En canvi el barça és cultura!

      Una abraçada!

      Elimina
  2. Muy bien chavales estáis iniciando otro crack “La burbuja viajera”, que es eso de gastar mas de lo que se ingresa…, la ecuación es fácil aunque, la mayoría de españoles, griegos, portugueses,…, no han sabido deducir que si te gastas mas de lo que tienes = MAL ROLLITO!!!

    Y lo de tu culo…, mmmh puede que tengas razón tantas depilaciones laser, han hecho cotizar esos cachetes en bolsa!!! Esta vez lo tenias fácil, el acento mejicano y argentino es el que mejor imitamos…, nene integración!!

    Nada que decirte de mi medio culo catalán-madrileño…., si, tengo el culo partido!! Pago el doble que un isleño para volar a Menorca!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pues tienes razón, la verdad es que aún no me explico cómo gastamos tanto teniendo en cuenta la noches en couchsurfing i los hostales dónde nos metimos. Un misterio! Marina es la que lleva la contabilidad del viaje, igual se le ha traspapelado algún cero. A este ritmo no llegamos a dar la vuelta!

      Un abrazo, culo partido!

      Edu

      Elimina
  3. FELICITATS pel blog i endavant amb el viatge...sud amèrica és brútal!!!!
    enjoy

    ResponElimina
    Respostes
    1. Benvinguts Joan i Gemma! Hem donat un cop d'ull al vostre blog, per les destinacions es nota que sou intrèpids! Kyrguistan, Uzbekistan... Això sí que és sortir-se dels itineraris turístics! A la tornada us convidem a una cervesa i compartim aventures.

      Una abraçada

      Marina i Edu

      Elimina
  4. Molt bon resum!! Però deunido amb la pasta...però mentre hagi valgut la pena és igual!! Amb quin pròxim destí ens seguireu fent enveja¿?? petonsss

    p.d. jo, com el vostre amic Marçal, també puc dir que almenys aquí hem tingut al Bruce!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Clara! Ja vaig veure el vídeo de Barberà que vas penjar per internet!! Igual la propera destinació és la font de la castanya! Hem de salvar el poble de l'escletxa!

      Petons!

      Edu

      Elimina
  5. M'alegro que la idea general d'Argentina sigui la positiva. És el que ens passa a molts quan hi anem de turisme. Quan hi portes un temps vivint, algunes opinions canvien una mica jejeje
    He de defensar-los amb lo de la "discriminació" de preus. Senzillament és per incentivar el turisme nacional ja que hi ha molta gent que ni tan sols podria viatjar pel seu país i hi ha molta gent jove que mai ha creuat la frontera. Ja que tenen un país amb tants contrastos, ja sigui turístics com econòmics, està molt bé que els que ens ho poden pagar ho fem.

    Enhorabona pel blog, hi aniré passant per agafar informació de nous destins
    Ares
    Fuet-i-Mate

    ResponElimina