dimarts, 14 de febrer del 2012

Any nou.... VIDA NOVA!!!


Estau locos!!!
Quina enveja!!!!
Bé, que feis!!! aquí ens enfonsam!
Jo si fos voltros també ho faria!!
 
Des de que ens coneixem ens unien les ganes de moviment, som dues persones que no podem estar més d'un dia dins casa, que necessitam sortir, fer coses, anar d'excursió, conèixer indrets nous de la nostra estimada illeta i sobre tot com diria la gent que ens coneix, que som uns culs inquiets!
Així que d'ençà que ens vàrem conèixer ja miràvem cap al mapa mundi i sommiavem en conèixer tots els indrets del món. Al contrari del que podriem predir, les coses ens han anat de cara en temes laborals i personals sobre tot, i ens vàrem decidir a finals de l'any passat en donar aquest pas desiciu a les nostres vides.  

       - Marina, i si anam a fer la VOLTA AL MÓN?
       - En serio!?

Mentiria si digués que de primeres vaig dir que sí amb una cara que irradiava felicitat, era més una combinació de cara de flipada, asombro... amb paraules emocionades i decidides a fer-ho. Però clar....no és cada dia que a una li demanin per anar a fer la volta el món...
Tot hi així una vegada superat el shock inicial, després tot eren il·lusions perquè aquesta premissa es fes realitat! i el que és més gratificant és informar als teus amics i familiars de la gran decisió que havíem pres... i ens vàren contestar amb una llista interminable de reaccions, unes d'enveja, altres de felicitat.... però no vos enganarem, la majoria foren d'enveja!! i ara cito: me feis enveja i no és de la sana...


Deixar la feina, el pis, fer mundances, cercar les millors opcions per comprar el bitllet, mirar bancs, renovar passaports, assegurances, vacunes i més burocràcia de tots tipus, és una versió mooooolt resumida del mes de gener més frenètic que hem passat en les nostres vides!!


Totes aquestes preocupacions, decisions, llistes de coses a fer i més llistes de les llistes, han valgut la pena perquè a la fi d'aqui 10 dies emprendré l'aventura més gran que podria imaginar amb la persona que me comprèn i me completa, me fa costat als moments difícils, me sap possar de peus a terra quan m'enfad per tonteries i sobre tot comparteix amb jo la mateixa il·lusió de fer la volta al món!3 comentaris:

 1. Ei parelleta!!!!

  Que ja s'apropa el dia! Ja aniré entrant per seguir les vostres aventures!

  Que tingueu molt bon viatge.

  Per cert Marina, si que escrius bé! Vols dir que no ets tu la periodista???? ;-)

  Una abraçada molt forta i petons!
  David.

  ResponElimina
 2. Tráeme un koala.
  Pelu.

  ResponElimina
 3. Holeeeee, encara estic en shock jo. Ja veuràs, fins que no pengeu fotos de s'altra banda de s'Atlàntic no m'ho acabaré de creure!
  Beso! Jo també vull un koala...
  Mag

  ResponElimina