dilluns, 16 d’abril del 2012

Resum Bolívia



Bolívia ens ha parescut un país espectacular, amb paratges únics al món. Els preus, per les butxaques europees són irrisoris, així que ens vàrem poder relaxar un poc i comprar alguns capritxos. Com a imprescindible no ens cansarem de repetir i recomanar el Salar d'Uyuni. 

Estada: 12 dies

Distància recorreguda: 1.441 km.

Despessa total (entre tots dos): 540 euros (dels quals 265 euros en tours)

Enllaços a les entrades escrites:


Ens ha agradat:
- El salar d'Uyuni! varen ser tres dies recorrent el sur de Bolívia, gaudint de paratges únics. 
- Els preus!! es pot dormir per menys de 4 euros i menjar per 1!! N'Edu essent català ho agraeix més...
- Pel fet de ser un país poc seriós pots accedir a llocs que per mesures de seguretat a Europa seria impensable, com ara a les mines de Potosí o baixar en bici la carretera de la Muerte. Val la pena la experiència.

No ens ha agradat:
- La gent que ens hem trobat ha estat molt menys amigable que a Perú, sobre tot i més sorprenent la gent que t'ofereix un servei, als restaurants, hostals... 
- Els busos que en ocasions no superen els 20 km/h. Cal armar-se de paciència!
- La necessitat de regatejar-ho tot, molt més que a Perú, ja que per norma t'intenten timar. Si ets ros amb els ulls blaus, en comptes de duplicar el preus t'els tripliquen!


7 comentaris:

  1. Le mejor época para un español para aterrizar por tierras argentinas, chicos decid que sois de una pequeña isla independiente cerca de Francia, Sino puede que se os queden el 51% de vuestro equipaje,!!! es muy buena época para invertir en acciones del estado, así que rascaros lo bolsillos. La humillación política y financiera de España es tremenda, Mmmmmhh, y mientras el colega J.c. de caza, y no os creáis que se conforma con las perdices de este put…país, sino que el muy bastardo, aniquila a un animal que posiblemente su inteligencia sea superior a la suma del coeficiente intelectual toda la casa Real.

    Éste país no tiene remedio...La clase política y el empresariado español es de autentico chiste!!

    Pd: Edu no te preocupes que nacionalicemos nosotros a Messi.

    Hay un dicho que dice valora a un Argentino por lo que vale y no por lo que dice que vale. Disfrutar de Argentina que tiene que ser una pasada!!!

    Os mando un par de camisetas con “I love Malvinas”

    Como represalia les enviaremos a Julio Iglesias a hacer una gira por Argentina!!!

    ResponElimina
  2. Molt bó el resum de Bolivia

    ResponElimina
  3. Quina passada ! Tan el recorregut, com las “pelas”. Ja n'estic contenta d'haver-te fet morenasa!!
    Disfrutau molt d'Argentina , que sol el que hem vist ja es tan espectacular que es una sort lo que estau visquent....cada imatge supera l'anterior, cada paraula vostra em tranquil·litza i enorgulles com mare i vos veig que estau creixent cada dia i em feis una enveja molt sana. Vos estim molt. Seguiu així xicots !!!

    ResponElimina
  4. Realment, tan les imatges com les vostres paraules transmeten molt. Impressionant! Quedeu-vos amb tot allò que us ompli. Seguiu gaudint del viatge!!

    Olga

    ResponElimina
  5. Ser ros no és sempre un avantage... hehee...

    ResponElimina
  6. Mare meva quina passada! he estat uns dies una mica desconnectada però ja sóc per aquí (i escrivint des del pc...). Ja veig que jo que tinc ulls blaus i tirant a rossa ho tindria xungo per aquestes terres!!

    Doncs a seguir gaudint tant o més del viatge!
    p.d. ja sé que vaig amb una mica de retard...però ara segueixo posant-me al dia!!

    un petonàs pels dos!

    ResponElimina
  7. Jo vaig tenir la mateixa sensació per Bolivia: cutre i la gent poc amigable. De fet vaig marxar sense haver parlat amb gaires bolivians i fins i tot amb un mal sabor de boca. Desprès amb el temps, l'he valorat millor. Nosaltres vam fer una ruta estranya començant pel menys turístic, Santa Cruz de la Sierra i acabant a Sucre, va servir per fer-se una idea generalitzada del país sencer. Bé, ens falta la selva, per a la pròxima
    Fuet-i-Mate/Bolívia

    ResponElimina